Tietokoneelle tehtävä perushuolto auttaa pitämään käyttöjärjestelmän vetreässä kunnossa. Helpoiten ylläpito sujuu monipuolisella ohjelmalla, joka siivoaa järjestelmän kaikki nurkat yhdellä kertaa.

KotiMikron tilaajana saat ilmaiseksi käyttöösi Advanced SystemCare Pro -ohjelman, jonka avulla muun muassa tarpeettomien tiedostojen poistaminen sekä käynnistysohjelmien, käyttöjärjestelmän ja levyasemien optimointi onnistuvat helposti ja nopeasti.

Useimmin tarvittavat huoltotoimet eli järjestelmän perustarkastuksen ja yleisimpien kohteiden siivoamisen saa tehtyä muutamalla hiirennapsautuksella.

Ohjelma sisältää lisäksi laajan valikoiman erilaisia toimintoja, jotka auttavat vapauttamaan tietokoneen kapasiteetin mahdollisimman tehokkaasti hyötykäyttöön. Advanced SystemCare Pro osaa muun muassa tarkkailla tietokoneen muistin käyttöä ja vapauttaa tarpeettomien prosessien varaamia resursseja.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.