Keepit Plus
KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun tilan Keepit-varmistuspalvelusta. Palveluun voit varmistaa kaikki omat tiedostosi.

KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun tilan Keepit-varmistuspalvelusta. Palveluun voit varmistaa kaikki omat tiedostosi.

KotiMikron tilaajat saavat todella hyvän edun: peräti 50 gigatavua tallennustilaa tanskalaisen Keepit-yhtiön varmistuspalvelusta.

Tilaajana voit varmuuskopioida Keepit-pilvipalveluun kaikki tärkeimmät kuvat, videot ja asiakirjat niin tietokoneesta, puhelimesta kuin taulutietokoneestakin.

Keepitin avulla tärkeimmät tiedostot voidaan tallentaa nettiin omaan yksityiseen kansioon. Sen sisältöä voi selata kaikilla laitteilla, tietokoneiden lisäksi taulutietokoneilla ja puhelimilla.

Helppoa ja sujuvaa varmistusta

Varmuuskopion tekeminen Keepit-palveluun tietokoneen, kännykän ja taulutietokoneen tärkeimmistä tiedostoista sujuu helposti.

Tietokoneelle saa näppärän ohjelman ja mobiililaitteeseen sovelluksen, joka toimii sekä Iphonessa, Ipadissa että Android-laitteissa.

Ohjelman ja sovelluksen jälkeen sillä voi varmuuskopioinnin lisäksi siirtää tiedostoja laitteeseen, joten vaikkapa kännykän kuvat saa tietokoneeseen ja päinvastoin.

Tiedostoja voi myös jakaa muille. Siten voi valita vaikkapa videoleikkeen, joka on liian suuri liitetiedostona lähetettäväksi, ja jakaa sen muille linkkinä. Sen jälkeen linkin saaneet voivat katsella sitä Keepit-palvelusta.

Varmistettua varmistusta

Saat Dropboxin maksuttomaan tilaan verrattuna 25-kertaisen tallennustilan ja Google Drivenkin ilmaistilaan verrattuna KotiMikron Keepit-tarjous on yli kolminkertainen.

Keepit myös pitää tiedostoista hyvää huolta

Ota 50 gigatavua käyttöösi – NYT.