Tuntuuko turhalta pitää auki useita välilehtiä, ohjelmia ja vielä puhelintakin kaikkien viestien ja ilmoitusten huomaamiseksi? Kätevä Franz-ohjelma kokoaa kaikki viestit samaan näkymään.

Ohjelmaan voi liittää monia viestisovelluksia, joten voit esimerkiksi puhua ja kirjoittaa Skypellä, kirjoittaa viestejä Messengerillä ja naputella Gmail-viestejä – eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmaa kertaakaan.

Ohjelman ilmaisversio riittää peruskäyttäjälle. Ilmaisversion rajoituksena on silloin tällöin tuleva kymmenen sekunnin viive ennen viestin avaamista. Viiveestä pääsee eroon neljän euron kuukausimaksulla tai 36 euron vuosimaksulla. Maksuun sisältyy myös muita etuja.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".