Ulkomaanmatkan suunnittelu voi olla varsinkin seurueen kanssa melkoinen palapeli: lentoliput täytyy ostaa, sopiva hotelli pitää varata, laukutkin on pakattava ja tietenkin pitää suunnitella kaikki se, mitä vaikkapa perheen kanssa matkustaessa kohteessa tehdään.

Nykyaika tarjoaa onneksi matkalaisen avuksi niin puhelimen kuin tietokoneenkin, ja niillä matkasta saa irti kaiken mahdollisen paljon takavuosia vaivattomammin. Tiesitkö esimerkiksi sen, että puhelimen kameralla tähtäilemällä voi kääntää kylttien ja ravintolan ruokalistan tekstejä? Tai että maksuttomalta kotisivulta voi tarkistaa muiden ihmisten arvosteluja ravintoloista ja nähtävyyksistä eri puolilta maailmaa, jotta ruoka olisi varmasti kelvollista ja turhanpäiväiset rahastukset voisi välttää mieluiten kokonaan.

Tässä artikkelissa tarjotaan parhaat työkalut sekä puhelimelle että tietokoneelle ja kerrotaan samalla, kuinka matkaan voi valmistautua. Neuvomme myös, kuinka puhelinta kannattaa käyttää perillä niin, että loma sujuu rennosti ja sopivia elämyksiä löytyy uudessakin kohteessa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".