Verkon salasanan unohtaa helposti, koska oma tietokone muistaa sen automaattisesti. Sitten kun vieraasi haluaa käyttää nettiäsi, et voikaan kertoa hänelle salasanaa, koska tietokoneesi ei näytä salasanaasi selkokielisenä vaan palluroina.

Tämän ongelman ratkaisee WiFi Password Revealer. Ohjelma osaa näyttää lähiverkkosi salasanan, jonka voit ottaa talteen vastaisen varalta.

Koska ohjelma kajoaa järjestelmään, virustorjuntaohjelma antaa ohjelmasta herkästi varoituksen. Ota siinä tapauksessa virustutkasi pois päältä siksi aikaa, kun asennat WiFi Password Revealerin.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".