Olemme vuoden 2019 alusta lähtien laittaneet KotiMikron artikkelit myös Etunurkka-palveluun. Sen johdosta lukijamme voivat milloin tahansa kaivaa haluamansa artikkelit esiin ja lukea ne uudestaan, ilman että heidän tarvitsee selata kirjahyllyssä olevaa KotiMikro-lehtien kokoelmaa.

Kun mieleesi tulee jatkossa artikkeli, jonka haluaisit lukea uudestaan, sinun tarvitsee vain siirtyä Etunurkkaan ja lukea artikkeli näytöltä. Voit myös halutessasi tallentaa artikkelin tietokoneellesi myöhempää käyttöä varten. Artikkelit ovat pdf-muodossa ja luettavissa suoraan selaimessa tai maksuttomalla pdf-ohjelmalla, kuten esimerkiksi Adobe Readerilla. Artikkelit voi luonnollisesti myös tulostaa.

Artikkeliarkistoa täydennetään jokaisen uuden KotiMikro-lehden ilmestymisen myötä. Sekä uudet että vanhat artikkelit ovat käytettävissäsi niin kauan kuin olet KotiMikron tilaaja.

Arkistosta löytyvät kaikki lehdessä olleet artikkelit ja oppaat. Poikkeuksen tekevät laitetestit, jotka ovat digitaalisessa ja haettavassa muodossa Testinurkka-palvelussa, sekä uutissivut.

Lehden suosittu Kysy meiltä -palsta ei ole myöskään artikkeliarkistossa pdf-muodossa, sillä kysymyspalstan sisältö on kerätty erilliseen osastoon Etunurkka-palvelun viimeisimmän päivityksen yhteydessä.

Lue, miten opit liikkumaan uudessa artikkeliarkistossa ja löydät sieltä etsimäsi artikkelit.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".