Tervetuloa Etunurkkaan, KotiMikron latauspalveluun, jossa lehden tilaajille on tarjolla kattava valikoima testattuja ja tarkistettuja ohjelmia, niiden käyttöä esitteleviä oppaita, verkkokursseja ja paljon muuta digitaalista sisältöä.

Etunurkka on vaivaton, nopea ja turvallinen paikka ladata uusia ja hyödyllisiä ohjelmia, joita esitellään lehdessä. Jokainen ohjelma on huolella kokeiltu ja tutkittu. Eikä lataamisen hintaa tarvitse miettiä: KotiMikron tilaajana sinulla on rajoittamaton pääsy lataamaan ohjelmia Etunurkasta.

Uusia verkkokursseja, laaja Kysy meiltä -arkisto ja paljon oppaita

Etunurkassa on paljon muutakin sisältöä kuin pelkästään ohjelmia. Useimpia ohjelmia nimittäin täydentää niihin liittyvä lehdessä julkaistu artikkeli, joka on ladattavissa ohjelman esittelysivulta. Artikkelissa ohjelman perustoiminnot esitellään vaihe vaiheelta. Tällä tavalla voit varmistaa KotiMikron tilaajana itsellesi laajan ja alati kasvavan kokoelman hyviä, testattuja ohjelmia niihin kuuluvine opastuksineen.

Etunurkassa on laaja Kysy meiltä -arkisto, joka sisältää lehden kysymyspalstalla julkaistuja kysymyksiä ja vastauksia. KotiMikron tilaajana voit myös osallistua verkkokursseille, joilla voit opetella pc-taitoja omaan tahtiin ja silloin kun itse haluat.

KotiMikron toimitukseen kuuluu erityinen Etunurkka-toimittaja, jonka tehtävänä on päivittäin perata ja esitellä ajankohtaisia, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ohjelmia.

Voit vapaasti selata ja tutkia Etunurkan tarjontaa joko käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa tai avaamalla sisältöluettelon kohdasta Kaikki sisältö.

Etunurkasta voit myös ladata toimituksen valikoimat ja ajan tasalla olevat tietoturvaohjelmat:
Napsauta tähän, niin näet KotiMikron valitsemat tehokkaat tietoturvaohjelmat

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".