Kortin tai kutsun ulkoasua sommitellessa ei ole välttämätöntä tehdä kaikkea alusta asti. Jos esimerkiksi haluaa tehdä syntymäpäiväkutsukortit itse, työ helpottuu, kun käyttää apuna valmiita mallipohjia. Varsinkin jos mallit ovat niin korkealaatuisia kuin Gravit Designer -suunnitteluohjelmassa.

Ohjelmassa on runsas valikoima erityyppistä grafiikkaa, jota voi liittää tekemiinsä kutsuihin ja kortteihin. Tarjolla on niin yksinkertaisia geometrisia kuvioita kuin erilaisia leikekuvia ja myös valokuvia. Ohjelmalla voi myös luonnollisesti suunnitella omat kortit ja kutsut alusta asti itse.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".