Pieni piirros, suuri merkitys. Näillä sanoin voi luonnehtia clipart-kuvia. Kuplivilla samppanjalaseilla ja värikkäällä ilotulituksella koristeltu juhlakutsu on paljon houkuttelevampi kuin pelkkä teksti.

Sama pätee verkkosivustoihin ja sähköpostin allekirjoituksiin. Digitaalisen viestinnän elävöittämiseen ystävien ja perheenjäsenten välillä ei välttämättä tarvita paljon. Olet varmasti huomannut, millainen vaikutus muutamalla pienellä kuvalla on. Mutta pystytkö edes kuvittelemaan, millaisen hyödyn saat valtavasta, yli 35 000 clipart-kuvan kokoelmasta?

Sellainen kuvamäärä on nimittäin nyt tarjolla täysin ilmaiseksi. Kokoelma on jaettu 48 kategoriaan ja satoihin alaluokkiin. Kun aloitat tutustumisen, huomaat nopeasti, että laajassa kuvapaketissa on sisältöä laidasta laitaan. Perinteisten täytekakku- ja juhlatarvikekuvien lisäksi valikoimassa on esimerkiksi historiallisia henkilöitä, kasveja, eläimiä, aseita ja ajoneuvoja. Kokoelma on järjestetty erittäin kätevästi niin, että halutun kuvan löytää helposti.

Kuvia voi nimittäin katsoa mukana toimitettavalla WPClipart-ohjelmalla. Selaa vain sopivan kuvan kohdalle ja kopioi se ohjelmaan, jossa haluat käyttää sitä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".