Yllätyn jatkuvasti siitä, miten uusi Työpöydän tausta voi muuttaa tietokoneen käyttökokemusta. Esimerkiksi kun vaihdan tavallisen Windows 10 -taustakuvan tilalle jonkin parhaista perhekuvistani, kokemuksesta tulee täysin erilainen ja henkilökohtaisempi.

Windowsin Työpöydän taustakuvat eivät ole millään muotoa uusi asia. Windows 3.0 -käyttöjärjestelmässä vuonna 1990 Windows-käyttäjät saivat valita valokuvan, joka näkyi Työpöydällä. Microsoft kutsui tätä ominaisuutta Wallpaperiksi eli tapetiksi, joka tunnetaan nykyisin nimellä Työpöydän taustakuva. Menneen 31 vuoden aikana tällä rintamalla ei olekaan tapahtunut suuria muutoksia sitä poikkeusta lukuun ottamatta, että nykyisin voit valita valokuvat diaesitykseen, jossa määrität aikavälin kuvien vaihtumiselle itse.

100 valikoitua valokuvaa

Voi olla, että Työpöytä on jo käytössäsi perhevalokuvien esittelemiseen. Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia todellisesta mestariotoksesta? Erityisesti mahtavat luontokuvat voivat saada ajatukset hyvin irti yksitoikkoisesta työpäivästä. Myös hieno arkkitehtuuri, eläimet ja maailmanluokan kuvat tuovat Työpöydällesi uutta eloa.

Toimituksemme löysi 100 erinomaista aihetta ja jakoi ne neljään valittuun kategoriaan. Jokaisessa kategoriassa on oma valokuvapaketti, joka odottaa sinua Etunurkassa. Tässä artikkelissa esittelemme makupaloja näistä neljästä kategoriasta. Saat myös ohjeet siihen, miten teet kuvista hienon diaesityksen tai miten valitset vain yhden pysyvän kuvan sulostuttamaan arkeasi tietokoneella.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".