Marketeissa, kirjakaupoissa ja korttikaupoissa on hyllymetreittäin kortteja erilaisiin tilaisuuksiin. Korttien kuvituksessa on tarjolla kaikkea mahdollista, aina sarjakuvahahmoista ja söpöistä eläimistä tyylikkäisiin maisemiin ja kukka-asetelmiin. Siitä huolimatta joutuu usein tyytymään kompromissiin korttia valitessaan.

Nyt voit kuitenkin suunnitella korttisi ja kutsusi alusta asti itse, jolloin niistä tulee kaupan tarjontaa persoonallisempia – ja edullisempia.

Abelssoftin HappyCard-ohjelmalla on helppo suunnitella kortteja eri tilanteisiin. Voit käyttää pohjana jotain ohjelman valmista mallia ja muokata sitä haluamallasi tavalla. Näin saat suunniteltua nopeasti kortin, joka näyttää ammattimaiselta mutta joka on täysin ainutlaatuinen.

Jos ohjelman valmiista malleista ei löydy sopivaa, voit myös suunnitella kortin alusta asti. HappyCard-ohjelmaan on helppo liittää omia kuvia ja tekstejä ja lisäksi ohjelman sisältämiä leikekuvia voi käyttää vapaasti, jotta kortista tulisi mahdollisimman näyttävän näköinen.

Abelssoftin HappyCard-ohjelman täysversio maksaa noin 30 euroa, mutta saat sen KotiMikron lukijana maksutta käyttöösi. Ennen ohjelman käyttöönottoa sinun tulee kuitenkin luoda Abelssoftin ilmainen käyttäjätili. Käyttäjätilin luomiseen menee vain muutama minuutti, minkä jälkeen voit käyttää ohjelmaa niin kauan kuin haluat.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".