Hyvän bluetooth-kaiuttimen avulla saa parannettua puhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta kuunneltavan musiikin äänenlaatua.

Langattoman yhteyden ja kiinteän akun (jollainen on lähes kaikissa testilaitteissa) ansiosta kaiutin on helppo ottaa mukaan ja sijoittaa haluamaansa paikkaan. Jotkin testin kaiuttimista ovat vielä veden- ja pölynkestäviä, mikä lisää kaiuttimen mahdollisia käyttöpaikkoja.

Alkuaikoina bluetooth-tekniikka toimi hieman epävakaasti, mutta ne ajat ovat takana päin. Testiin valitut kaiuttimet saa yhdistettyä helposti puhelimeen. Langattoman yhteyden luomiseen menee vain muutama sekunti ja sen jälkeen yhteys toimii moitteettomasti.

Useimpiin kaiuttimiin kuuluu oma sovellus, jonka saa ladattua maksutta puhelimeen. Sovelluksen avulla voi hienosäätää kaiuttimen ääntä ja hallita mahdollisia lisätoimintoja. Testivoittajan sovelluksella voi lisäksi hallita musiikkia koko asunnossa.

Kaikkien testikaiuttimien ääni kelpaa taustamusiikin soittamiseen sekä puheradion, äänikirjojen ja podcastien kuunteluun. Maksamalla vähän enemmän saa upeaa muotoilua, hyviä materiaaleja ja kehittyneitä toimintoja.

Testiin valittiin yksi kaiutinsetti, jota voi käyttää myös tietokoneen kaiuttimina. Muut testikaiuttimet ovat yksittäisiä laitteita. Jos olet etsimässä tietokonekaiuttimia, sinun kannattaa tutustua tämän vuoden 3-numerossa olleen suurtestin laitteisiin. Testaamiemme kaiuttimien arviot ovat luettavissa myös Testinurkka-palvelussamme.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".