Nyt voit tutustua perusteellisesti Microsoftin uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän toimintaan ja käyttöön. Tämän oppaan 84 sivulla kerrotaan ja näytetään muun muassa, kuinka käytät niin perinteisen työpöydän ohjelmia kuin uuden aloitusnäytön sovelluksia. Kirjaa voit lukea suoraan näytöltäsi.?

Windows 8 poikkeaa huomattavasti edeltäjistään erityisesti ulkoasultaan mutta myös toiminnoiltaan. Järjestelmän erottuvimpiin muutoksiin kuuluvat varsinkin kosketusnäytölle soveltuvan aloitusnäytön tapahtumaruudut. Työpöytä on jäänyt taustalle ja Käynnistä-painikkeesta avautuva valikkorakenne on jäänyt kokonaan Windowsin historiaan.

Kaikkia tuttuja elementtejä ei suinkaan ole hävitetty, joten käyttäjä pääsee edelleen myös perinteiselle työpöydälle, ja samoin käyttäjä voi asentaa uuteen järjestelmään useimmat vanhat pelisuosikkinsa ja ohjelmat, jotka toimivat aikaisemmissa Windows-versioissa.

Tähän kirjaan on pyritty kokoamaan kattava esitys Windows 8:n perustoiminnoista. Kirjassa näytetään vaihe vaiheelta, kuinka pääset hyvään alkuun uuden käyttöjärjestelmäsi kanssa, otat käyttöön tulostimen, tuot kuvia kamerastasi ja käytät sähköpostia. Lisäksi kirja kertoo, kuinka käytät niin aloitusnäyttöä kuin perinteisen työpöydän toimintoja.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".