Vanha totuus kuuluu niin, että kodin elektroniikan hinta laskee lähes heti kauppojen hyllyille ilmestymisen jälkeen, sillä markkinoille tulee koko ajan uusia tuotteita. Niinpä rahaa voi säästää helposti, jos on malttia odottaa hetki, eikä uutta vimpainta riennetä ostamaan heti julkaisupäivänä.

KotiMikron toimituksessa ryhdyttiin tutkimaan hintojen muutoksia tarkemmin, ja kokosimme yhteen 15 hyvää kuluttajaelektroniikan tarjousta. Kävimme läpi kaikki laitteet ja tuotteet, jotka on esitelty tänä vuonna KotiMikron Testinurkassa, ja löysimme 15 tuotetta, jotka saivat mainiot arvostelut ja joiden hintaa on sittemmin alennettu selvästi.

Alennuskokoelmaan on valikoitu tarkoituksella toisistaan poikkeavia tuotteita niin, että tarjolla on kaikkea tulostimista ja kannettavista hiirien ja kuulokkeiden kaltaisiin oheislaitteisiin, ja onpa mukana älykellokin. Toisin sanoen mukana on jokaiselle jotakin.

Esittelemme tässä vain tuotteita, jotka saivat testissä hyvät pisteet ja saivat muutenkin KotiMikron kaiken nähneet arvostelijat innostumaan. Jokaisen tuotteen kohdalla kerrotaan, mitä ne maksoivat testihetkellä ja mikä niiden hinta on juuri nyt. Joten jos joku muistaa nähneensä kiinnostavan arvostelun tai tarvitsee juuri nyt uuden hiiren, tulostimen tai jonkin muun oheislaitteen, niin tämä artikkeli kannattaa lukea läpi tarkasti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".