Kotikonttoriin ei ole helppoa löytää sopivaa mustesuihkutulostinta. Osa tulostimista saattaa olla edullisia ostohetkellä mutta muuttua kalliiksi käytössä – tai sitten päinvastoin. Katsotaan esimerkiksi testiin valittua HP:n tulostinta. Se on testin toiseksi kallein laite, mutta jos tulostaa paljon, saa säästöä käyttökustannuksissa, kun voi itse täyttää tulostimen suuret mustesäiliöt kätevissä mustepulloissa olevilla suhteellisen edullisilla musteilla.

Testin kaikkia tulostimia voi periaatteessa käyttää monitoimitulostimina, mutta Canonin laitteessa ei ole skanneria. Sen sijasta voi käyttää Canonin puhelinsovellusta, jolla saa lähetettyä kuvan asiakirjasta tulostimeen. Lopputulos ei ole luonnollisestikaan paras mahdollinen, mutta Canonin tulostin on varsin huokea, ja se tekee hintaansa nähden hienoja valokuvatulosteita.

Useimmissa tulostimissa on nykyään näyttö, mutta kokemuksesta voidaan todeta, ettei näyttöä käytetä kovinkaan paljon, koska tulostaminen onnistuu langattomasti puhelimesta. Valmistajien kehittyneillä sovelluksilla voi tulostaa, skannata ja tarkistaa, ovatko musteet käymässä vähiin.

Langattoman tulostuksen hyviä puolia on myös se, että tulostinta voi käyttää useilla laitteilla, eikä vain yhdellä tietokoneella, kuten ennen vanhaan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".