Nämä viisi näytönsäästäjää tuovat näytölle uusimmat uutiset, hienoja kelloja, upeita valokuvia ja tarkan sääennusteen. Näytönsäästäjä on helppo asentaa.

Näin asennat näytönsäästäjän

Tästä ladattavat näytönsäästäjät ovat joko pakattuja zip-tiedostoja ja exe-ohjelmatiedostoja. Jälkimmäisen asennus käynnistyy kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa. Esiin tulee joko ohjattu asennus tai näytönsäästäjää asentuu yhdellä valinnalla.

Zip-tiedosto pitää purkaa. Napsauta Etunurkasta ladattua tiedostopakettia kakkospainikkeella ja valitse Pura kaikki, niin ohjattu purkutoiminto käynnistyy. Napsauta purkamaasi tiedostoa kakkospainikkeella ja valitse Asenna.

Kirjoita Windowsin hakuun (suurennuslasin kuva tehtäväpalkissa) näytönsäästäjä ja valitse tulosluettelosta Vaihda näytönsäästäjää. Valitse sitten haluamasi näytönsäästäjä.

Aerial

Tämä näytönsäästäjä näyttää huimaavan komeita ammatttilaisten ottamia kuvia vaikkapa Kiinasta, Lontoosta, Havaijista ja New Yorkista – helikopterin tai kuvauskopterin kyydistä korkealta taltioituna.

Fliqlo

Näytönsäästäjä perustuu maineikkaaseen vuoden 1965 Cifra 3 -kelloon, joka näytti ajan numeroita kellotauluun vaihtaen. Tunnin tai minuutin vaihtuessa näytönsäästäjä vaihtaa numeroa alkuperäistä fläppikellon heilautusta muistuttavalla animaatiolla.

Pong Clock

Nostalgiaa kaivatessaan voi palata vaikkapa tietokonepelien varhaislapsuuteen ja pingispeli Pongiin. Näytönsäästäjässä on ylhäällä kello, ja sen alla tietokone pelaa pingistä itseään vastaan.

WebPageScreensaver

Tämä näytönsäästäjä näyttää valikoituja sivustoja. Näytönsäästäjän asetuksissa voi valita, mitä sivustoja haluaa katsella ja kuinka tiheästi sivustoa vaihdetaan. Näytönsäästäjään voi myös määrittää vain yhden sivuston, jota pidetään näkyvissä, kun näytönsäästäjä on käynnissä.

YoWindow

Tästä saat aina ajantasaisen sääennusteen näytönsäästäjässä. Näet yksityiskohtaiset tiedot sen hetken säästä lämpötiloineen, tuulineen, ilmanpaineineen ja kosteuksineen sekä sääennusteen seuraaville päiville. Voit valita paikkakunnan ja käyttää halutessassi omaa taustakuvaa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".