Lepäät lauantai-iltapäivänä sohvalla ja käynnistät elokuvan toiston sohvapöydällä olevassa kannettavassa tietokoneessa. Takassa palaa tuli ja olosi on rennon mukava. Yhtäkkiä havahdut hereille tuntia myöhemmin elokuvan pauhatessa yhä kannettavassa, sillä kukaan ei ole ollut sulkemassa sitä kun nukahdit.

Mietit miten kätevää olisi, jos tietokoneen saisi sammumaan automaattisesti puolen tunnin joutilaisuuden jälkeen.

Nyt se on mahdollista toteuttaa Etunurkassa olevan uuden ohjelman avulla. Ohjelma on nimeltään Shutter Lite, ja se osaa paljon muutakin kuin sammuttaa tietokoneen automaattisesti.

Shutter Liten avulla voit entistä helpommin suunnitella jokapäiväisiä askareitasi tietokoneella. Voit ajastaa lähes kaikki tietokoneen toiminnot ja luopua näin aikaa vievien rutiinitehtävien suorittamisesta. Voit määrittää, milloin tietokoneesi kirjautuu ulos, menee horrokseen, sammuu, käynnistyy uudelleen, sammuttaa näytön, laittaa näytönsäästäjän päälle, lisää tai vähentää äänenvoimakkuutta, avaa tai sulkee ohjelman ja paljon muuta.

Lisäksi voit määrittää tietokoneen ilmoittamaan, kun kiintolevy on täyttymässä, tai kun akku kaipaa latausta.

Shutter Lite on ilmainen ja helppokäyttöinen ohjelma, jonka voit ladata Etunurkasta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".