Pdf-editorit ovat kalliita ohjelmia, mutta ilmaisellakin pärjää. Ashampoon ilmaisessa pdf-tiedostojen muokkaajassa on monipuoliset ominaisuudet. Ohjelman avulla voi esimerkiksi yhdistää kaksi pdf-tiedostoa tai jakaa pdf-tiedoston kahdeksi tiedostoksi.

Lehdessä on myös tarjous, jolla saa uusimman Pro-version erittäin edullisesti.

HUOM! Ohjelman asennus on muuttunut

Ohjelman asennus on muuttunut lehden painoon menon jälkeen, joten sivun 48 ohjeet numerossa 17/2019 eivät pidä paikkaansa. Asennus on nyt aikaisempaa yksinkertaisempi.

Asennusohjelma kysyy sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos luotuna on Ashampoo-tili jo ennestään, ohjelma aktivoituu heti salasanan antamisen jälkeen. Jos tiliä ei vielä ole, niin ohjelma aktivoituu sen jälkeen, kun on valinnut itselleen salasanan ja vahvistanut tilin sähköpostiin tulleen viestin kautta.

HUOM! Lehdessä oleva tarjous on muuttunut

Lehdessä oleva tarjous ohjelman Pro-versiosta on muuttunut. Ashampoo on päivittänyt ohjelman PDF Pro 2 -versioon ja nostanut samalla päivitystarjouksen hinnan 30 euroon. Tästä ei saatu valmistajalta tietoa ennen lehden painoon menoa.

Lehdessä oleva 20 euron tarjous koski aiempaa, ensimmäistä PDF Pro -versiota, jota ei enää ole kyseiseen tarjoushintaan saatavana.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".