Windows 10:n leikepöydälle voi tallentaa vain yhden leikkeen kerrallaan. Clipboard Master on monipuolinen leikepöytä, jonka avulla voi hyödyntää useita tekstileikkeitä, kuvia ja muuta sisältöä samanaikaisesti.

Ohjelmassa on runsaasti toimintoja – mukaan lukien mahdollisuus säilyttää leikkeet tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Clipboard Master -leikepöydälle voi tallentaa jopa 10 000 leikettä.

Clipboard Master -apuohjelma tuo uutta tehoa leikepöydän käyttämiseen, sillä ohjelma tallentaa automaattisesti kaikki käyttäjän kopioimat leikkeet omaan kokoelmaansa. Liitettävän leikkeen voi selata esiin leikekokoelmasta ja tarvittaessa aiemmin kopioituja leikkeitä voidaan etsiä hakutoiminnolla.

Ohjelma ei vaikuta muulla tavoin leikepöydän toimintaan, joten kohteiden kopiointi ja liittäminen sujuvat entiseen tapaan. Clipboard Master tarvitsee avata vain silloin, kun haluaa liittää leikepöydältä jo poistuneen kohteen.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.