DiskBoss on ”levypomo”, joka auttaa pitämään kiintolevyn siistinä. Sillä voi esimerkiksi etsiä ja poistaa tilaa rohmuavat turhat tiedostot.

Windows ei tarjoa kovin tehokkaita työkaluja, jos käyttäjä haluaa tarkistaa itse, mitä kaikkea kiintolevyllä on tilaa viemässä.

DiskBoss etsii hetkessä kiintolevyn suurimmat tiedostot. Ohjelman avulla on helppo tarkistaa, mitkä tiedostot ryöväävät levytilaa kaikkein pahiten.

DiskBoss tarjoaa ilmaisohjelmaksi paljon toimintoja. Oheisessa artikkelissa keskitytään ominaisuuksiin, jotka helpottavat suurien tiedostojen etsimistä kiintolevyltä niin, että niiden poistamisella saadaan raivattua kiintolevylle taas lisää tilaa. Ohjelmalla voi muun muassa jakaa kiintolevyn sisällön tiedostotyypin mukaan, jolloin näkee esimerkiksi, pitääkö videotiedostoja karsia.

Ohjelman muita ominaisuuksia, joita artikkelissa ei käsitellä, on esimerkiksi mahdollisuus vertailla kahta kansiota keskinäisten erojen löytämiseksi tai synkronoida kaksi kansiota keskenään niin, että alkuperäisestä kansiosta on aina saatavilla ajantasainen varmuuskopio.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".