Kiintolevyn sisältö muuttuu joka kerta, kun tietokonetta käytetään. Käytön myötä tiedostojen määrä kasvaa, ja kansiot vievät vastaavasti entistä enemmän levytilaa. Resurssienhallinnassa on hankalaa ja joskus jopa mahdotonta selvittää kansioiden tilankäyttöä.

Etunurkassa oleva RidNacs-apuohjelma on sen sijaan nimenomaan tähän tarkoitukseen kehitetty työkalu.

RidNacs tarkistaa kaikki kansiot ja ilmoittaa niiden koon. Ohjelmalla saa yleiskuvan siitä, missä on eniten tilaa vieviä tiedostoja, minkä jälkeen voi tutkia, onko joukossa tarpeettomia.

RidNacs on moniin muihin tiedostolistaajiin verrattuna erittäin nopea, ja ohjelmalla voi tehdä kansioluettelon lisäksi myös yhden kansion sisältölistauksen, mikä helpottaa kohteen yleiskuvan saamista.

Ohjelmalla voi poistaa tiedostoja ja kansioita joko kohdevalikon kautta tai valitsemalla poistettavan ja painamalla Delete-näppäintä – aivan kuten Resurssienhallinnassa. RidNacs muistaa useimmin tarkistamasi kansiot ja luo niistä suosikkilistan, josta saat kansiot esiin yhdellä napsautuksella.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".