HUOM! Poista asennuksen aikana valintamerkki kohdasta “Install BRTSvc”, joka on vasemmassa alakulmassa.

Tällaista ohjelmaa tarvitsevat muutkin kuin vakoojan urasta haaveilevat, sillä tietokoneen kansioita pitää kyetä piilottamaan muutenkin. Tässä esimerkki: Tietokone haluttaisiin lainata kaverin käyttöön. Tuttavalla on tuskin mitään hämäräperäisiä aikomuksia, mutta hänen ei myöskään tarvitse päästä käsiksi koneen omistajan yksityisiin tiedostoihin. Jos koneessa on yksityisiä tietoja, niin molemmat osapuolet pääsevät vähemmällä, kun tiedostot kätketään. Se on kätevää myös, jos vaikkapa lapset lainaavat konetta, niin tiedostoja ei tuhoudu vahingossa.

SecretFolder tekee kätkemisestä helppoa. Sillä valitaan vain piilotettavat kansiot, eikä niitä voi enää nähdä Windowsin Resurssienhallinnalla. Tähän ei vaikuta se, käytetäänkö Resurssienhallinnassa toimintoa Näytä piilotetut kansiot. Kansio on piilotettu ja pysyy sellaisena.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".