Windows 10:n aloitusvalikon kuvakkeet herättävät harvemmin ihastusta, mutta nyt jokainen voi muokata niitä mieleisikseen. TileIconifier-ohjelman avulla kuvakkeiden kokoa voi muuttaa ja niihin voi lisätä taustaväriä. Myös omien kuvien käyttö onnistuu. Ohjelman sisältämät työkalut tarjoavat mahdollisuuden luoviin kokeiluihin.

Aloitusvalikon kaikilla ruuduilla on oletuksena sama taustaväri, sillä sen määrittää järjestelmän väriteema. TileIconifier-ohjelmalla voi sävyttää tapahtumaruudut yksittäin, jolloin tietyllä värillä merkittyjä kuvakkeita voi esimerkiksi kerätä omaksi ryhmäkseen.

Joillekin ohjelmille tarjotaan vain vähän vaihtoehtoja tapahtumaruutujen kuvakkeiksi, ja jotkin kuvakkeista muuttuvat suurentaessa epäselviksi. Sellaisissa tapauksissa – tai jos ohjelman kuvakkeesta halutaan taatusti yksilöllinen – voit vaihtaa kuvakkeeseen minkä tahansa kuvan.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.