WindowTop auttaa hallitsemaan tietokoneen ikkunoita helposti ja nopeasti. Kun ohjelma on asennettu tietokoneellesi, voit käyttää ikkunoissa neljää kätevää työkalua. Voit yhdellä napsautuksella esimerkiksi tehdä ikkunoista tummat, jolloin tietokoneen käyttö illalla on miellyttävämpää, kun näyttö ei ole enää yhtä kirkas. Voit myös tehdä ikkunoista läpinäkyviä, jotta näet, mitä niiden takana tapahtuu ilman, että sinun täytyy siirtyä jatkuvasti ikkunasta toiseen. Ohjelman avulla voit myös kiinnittää haluamasi ikkunat näytön yläreunaan. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, kun katsot videota ikkunassa, jonka haluat pitää tietokoneen muiden avoimien ikkunoiden päällä.

HUOMAA: Kun asennat ohjelman ja avaat sen ensimmäisen kerran, näytölle avautuu ikkuna, joka sisältää tarjouksen täyden version ostamisesta. Napsauta vain Close-painiketta, koska ilmainen versio on täysin toimiva. Ohjelma saattaa myös kysyä, haluatko päivittää sen uudempaan versioon, mutta voit hylätä myös tämän ehdotuksen.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".