Ashampoo WinOptimizer on yksi parhaita ellei paras ilmainen Windowsin ylläpitoon tarkoitettu ohjelma.

Ohjelman avulla voi säätää lähes kaikkia ominaisuuksia, joilla on pienikin vaikutus tietokoneen suorituskyvyn parantamiseen. Ohjelman työkaluvalikoima on niin runsas, että valmistaja on kerännyt niistä tärkeimmät ja suosituimmat omalle välilehdelle. Ohjelma pitää koneen teräkunnossa myös poistamalla sellaisia turhia tiedostoja, jotka vain keräävät villakoiria Windowsin uumenissa. Samalla vapautuu käyttöön levytilaa.

Ohjelman uudessa versiossa on lisäksi Windows 10:n yksityisyysasetusten hienosäädöt ja tuki Microsoft Edge -selaimelle. Ohjelma toimii myös Windows 8- ja Windows 7 -järjestelmissä.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.