Säästämällä akkua pidennät myös sen elinikää.

Battery Optimizer antaa Windowsia realistisemman arvion jäljellä olevasta akkukestosta. Lisäksi ohjelma osaa ehdottaa erilaisia virransäästötapoja, ja voit laatia erityyppisiin käyttötilanteisiin sopivia virranhallintaprofiileja.

Ohjelma myös toimii taustalla, seuraa virrankäyttörutiineita ja jatkaa virrankäytön tehostamista sekä lisäksi ehdottaa virransäästötoimia.

Virransäästölle voi siis valita omat asetuksensa vaikkapa elokuvan katselua varten, sillä samaan aikaan ei tarvita esimerkiksi bluetooth-yhteyttä tai kiintolevyltä katsellessa verkkoyhteyttäkään.

Virustorjuntaohjelmasi saattaa antaa hälytyksen Battery Optimizer -ohjelmasta, mutta hälytys on aiheeton. Voit siis vapauttaa ohjelman karanteenista ja asentaa sen.

HUOM: Älä asenna Registry Reviver- tai Driver Reviver -ohjelmaa, joita Battery Optimizer tarjoaa, sillä ne saattavat aiheuttaa ongelmia.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".