Poista siivousohjelma CCleanerin avulla tarpeettomat tiedostot tietokoneelta. Näin saat vapautettua levytilaa, selkeytettyä yleiskuvaa ja vähennettyä virheilmoitusten määrää.

Ohjelman kielen voi vaihtaa suomeksi valitsemalla Options -> Settings ja Language-valikosta vaihtoehto Suomi (Finnish).

Esimerkiksi ohjelmien lisäosia voi estää tai poistaa suoraan CCleanerissa. Se on kätevää varsinkin, jos koneessa käytetään kahta tai useampaa verkkoselainta. CCleaner tarjoaa myös muun muassa työkalun, jolla voi valikoida Windowsin mukana käynnistyvät ohjelmat. Niitä karsimalla tietokone käynnistyy entistä nopeammin. Ohjelma osaa lisäksi etsiä tiedostojen kaksoiskappaleita, täysin identtisiä tiedostoja, joita saattaa olla kiintolevyllä tuplina tai kolmena kappaleena. Ne vievät tilaa ja johtavat sekaannuksiin.

CCleaner on monipuolinen työkalu, joka säännöllisesti käytettynä auttaa pitämään tietokoneen toimintakyvyn mahdollisimman hyvänä.

Lue kuinka voit karsia CCleanerilla esimerkiksi selaimen laajennuksia.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".