HUOM: Toisin kuin KotiMikron numerossa 6/2018 väitetään, ohjelma ei ole ilmainen. Easy Post Printer maksaa 2,49 euroa ja sen voi ladata Windows-kaupasta, jonne oheinen Lataa ohjelma -linkki johtaa.

Ohjelmasta voi ladata maksuttoman kokeiluversion. Siinä lopputulokseen lisätään vesileima, mutta omat julisteet voi silti tallentaa ja tulostaa myöhemmin ilman vesileimaa, kun hankkii maksullisen version.


Jos haluat tulostaa digikuvasta suurikokoisen julisteen omalla tulostimellasi, voi lopputuloksena olla palapeli, jota et saa koottua. Easy Poster Printer auttaa palapelin kokoamisessa.

Leikkaat vain ohjelmalla tulostetuista A4-arkeista mahdolliset valkoiset reunat pois, niin voit koota arkeista suuren julisteen ja ripustaa sen seinälle.

Tulosteiden leikkaaminen on helpointa, jos oma tulostin kykenee tulostamaan aivan arkin reunoihin saakka. Muuten sivut täytyy leikata itse sopivaan kokoon niin, että niistä muodostuu yhtenäinen juliste.

Parhaaseen lopputulokseen pääsee käyttämällä mahdollisimman laadukasta valokuvaa, eli mitä enemmän tiedostossa on pikseleitä, sitä parempi.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.