Joskus voi olla vaikeaa hallita, minne Etunurkasta ja muilta sivustoilta ladatut tiedostot päätyvät tietokoneella. Jos vielä käyttää useita selaimia, on yleiskuvan saaminen ladatuista tiedostoista vaikeaa.

Free Download Manager -latausapuri helpottaa tilannetta. Se näyttää kaikki ladatut tiedostot samassa luettelossa, josta tiedostot saa nopeasti avattua napsauttamalla. Lisäksi Free Download Manager antaa käyttöön enemmän mahdollisuuksia tiedostonlatauksen keskeyttämiseen tai jopa siirtämiseen myöhempään ajankohtaan, jolloin muut eivät käytä nettiyhteyttä.

Free Download Manager osaa kertoa tiedostojen siirtonopeuden, ja ohjelmassa on lisäksi erityinen ”etanatila” tiedostojen hidasta latausta varten, jos samalla hetkellä suoritetaan muita, tärkeämpiä siirtoja.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".