Moni käyttäjä tarvitsee juuri toimistopaketin työkaluja päivittäin tekstien kirjoittamiseen, budjettien tekemiseen taulukkolaskennalla tai diaesitysten laatimiseen.

Kalliille Microsoft Officelle löytyy ilmaisia vaihtoehtoja, joilla samat tehtävät onnistuvat täysin kelvollisesti ja yhtä vaivattomasti kuin Officellakin. Yksi vaihtoehto, jota voi kokeilla, on FreeOffice. Sen tarjoamat työkalut ovat TextMaker-tekstinkäsittelijä, PlanMaker-taulukkolaskenta ja Presentations-esitysohjelma.

Kattavaa mutta maksutonta FreeOffice-pakettia voi ryhtyä käyttämään rekisteröinnin jälkeen. Rekisteröimällä saa aktivointikoodin, joka tarvitsee antaa vain ensimmäisellä käyttökerralla.

HUOM! FreeOffice pitää rekisteröidä. Rekisteröinti on maksuton ja voit tehdä sen näin:

  1. Valitse oikealta ohjelman latauspainike, niin siirryt ohjelman kotisivulle.

  2. Kirjoita vaaditut tiedot ja valitse sitten FreeOffice for Windows -kohdassa Download.

Ohjelma latautuu. Saat lisäksi sähköpostissa tuoteavaimen, jolla voit ottaa ohjelman käyttöön.

HUOM: Toisin kuin lehdessä kerrotaan, FreeOfficeen ei ole saatavana suomenkielistä oikolukusanastoa. FreeOffice käyttää Hunspell-sanastoa, josta ei ole olemassa suomenkielistä versiota.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".