WinDataReflectorissa voi helposti määrittää, kuinka usein ohjelma varmuuskopioi valitut kohteet. Tiedot voi varmistaa säännöllisesti esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle. Ohjelma käynnistää varmuskopioinnin automaattisesti, kun ulkoinen levy yhdistetään tietokoneeseen.

Ohjelma voi myös tarvittaessa luoda kopion vanhasta tiedostosta ennen kuin se korvaa korvaa tiedoston uudella versiolla. Ohjelma tukee lisäksi synkronointia yleisimpiin pilvipalveluihin, kuten Google Driveen, Dropboxiin ja OneDriveen.

WinDataReflectorin ilmaisversiossa voi määritellä kolme eri varmuuskopiointitehtävää.

WinDataReflector saattaa ilmoittaa, että ohjelman ilmaisversiolla voi siirtää vain 150 tiedostoa ja että reaaliaikainen toiminto, joka mainitaan ohjelmaa esittelevässä artikkelissa, ei olisi käytössä. Nämä rajoitukset eivät kuitenkaan koske Etunurkassa olevaa versiota, joten ilmoituksen voi ohittaa ja jatkaa ohjelman käyttöä normaalisti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".