WinLock on näppärä apuohjelma, jolla saa piilotettua ja lukittua avoinna olevan ikkunan. Toki ikkunan saa ilman apuohjelmaakin pienennettyä nopeasti yhdellä näppäinkomennolla tehtäväpalkkiin, mutta WinLock lisää tähän toimintoon omaan hyödyllisen ja myös tietoturvallisen mausteensa.

WinLockin komennolla pienennetyn ikkunan saa nimittäin uudelleen esiin vain oikealla salasanalla.

WinLock tuo myös joustavuutta tilanteisiin, joissa poistut hetkeksi tietokoneesi ääreltä. Voit jättää työpöydän näkyviin ja sille vaikka viestin, kun suljet aktiiviset ikkunat WinLockilla sen sijaan, että lukitsisit koko koneen Windowsin omalla Lukitse-toiminnolla.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.