Näin lataat DiskRecovery-ohjelman

1 Valitse vihreä painike LATAA

2 Kirjoita esiin tulevalla verkkosivulla sähköpostiosoite sivun keskellä olevaan kenttään ja valitse Request free license.

3 Saat sähköpostiviestin O&O Softwarelta. Valitse viestissä oleva linkki vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi.

4 Saat jonkin ajan kuluttua uuden sähköpostiviestin O&O Softwarelta – voit joutua odottamaan sitä, ja tarkista myös roskapostilaatikkosi, jos viestiä ei kuulu. O&O:n lähettämässä viestissä on ohjelman tuoteavain kohdassa Serial Number. Lataa ohjelman asennustiedosto, joko valitsemalla 32-bit tai 64-bit riippuen Windows-versiosi järjestelmälajista.

HUOM: Asenna ohjelma ennen 1. helmikuuta

Toisin kuin lehdessä kerrotaan, DiskRecovery-ohjelma on saatavana Etunurkassa vain rajoitetun ajan. Ohjelma on saatavana 1. helmikuuta 2018 saakka, mutta on suositeltavaa, että lataat ja asennat ohjelman heti, jotta saat ohjelman käyttöösi ilman aikarajoitusta.

Ohjelman kuvaus

Tiedostoja ei ole läheskään aina poistettu lopullisesti, vaikka ne eivät enää olekaan Windowsin näköpiirissä.

O&O Disk Recovery on erinomainen työkalu, jolla poistetut tiedostot saa useimmissa tapauksissa palautettua käyttöön.

Ohjelma pystyy pelastamaan lukemattomia eri tiedostotyyppejä, ja sitä voi käyttää sekä tietokoneella että ulkoisilla laitteilla, kuten usb-muisteilla.

DiskRecovery-ohjelmalla voi etsiä kiintolevyltä, muistitikulta tai sd-muistikortilta joko tietynlaisia tiedostoja tai sitten kaikkiaan 360 tiedostotyyppiä, jotka ohjelma tunnistaa.

DiskRecovery-ohjelmaa ei kannata asentaa tietokoneelle, jonka tiedostoja on juuri menetetty, sillä asennus saattaa poistaa tiedostot, jotka haluttaisiin palauttaa.

Ohjelma on siksi hyvä olla jo asennettuna mahdollisen vahingon varalta. DiskRecoveryn voi myös asentaa ulkoiselle välineelle, kuten muistitikulle, jolloin ohjelman voi suorittaa suoraan tikulta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".