Taiteen tekeminen tietokoneella ei ole helppoa. KotiMikrossa on esitelty vuosien saatossa monia mielenkiintoisia piirto- ja taideohjelmia. Yhteistä ohjelmille on ollut se, että ne edellyttävät käyttäjältä jonkinlaisia taiteellisia taipumuksia – eikä niitä ole meillä kaikilla. Silloin perheen ilahduttaminen kotitekoisella digitaalisella taiteella ei välttämättä tuota toivottua lopputulosta.

Olemme kuitenkin löytäneet ohjelman, joka takaa upean lopputuloksen ilman käyttäjän suurta taiteellista panosta. Etunurkan uuteen tarjontaan kuuluva AndreaMosaic on kuvamosaiikkien luomiseen tarkoitettu ohjelma. Kuvamosaiikilla tarkoitetaan suurta kuvaa, joka koostuu lukuisista pikkukuvista. Lopputulos on yllättävän tehokas, sekä tietokoneen ruudulla että varsinkin suuressa koossa paperille tulostettuna.

Paras lopputulos syntyy silloin, kun rakennusaineeksi valitaan omia kuvia. Yleensä lopputulos on sitä parempi, mitä enemmän pikkukuvia mosaiikissa käytetään.

Ohjelman esittelyä seuratessasi huomaat varmaankin, että AndreaMosaicissa on useita toimintoja, joilla valmiista kuvamosaiikista saa tehtyä vieläkin paremman. Valittavissa on monia asetuksia, joita kannattaa kokeilla näyttävämmän tuloksen aikaansaamiseksi – ja jos tehty muutos ei miellytä, asetuksen voi aina ottaa pois päältä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".