Ennen tietokoneiden ja taulutelevisioiden maailmanvalloitusta filmikuvista kehitettiin usein positiiveja, joita kiinnitettiin diakehyksiin. Sitten kytkettiin vain diaheittimeen virta ja rullattiin valkokangas esiin, niin perhe saattoi katsella tuntikausia kuvamuistoja lomista ja sukujuhlista olohuoneessa.

Samaan tunnelmaan voi yhä päästä käsiksi, mutta modernilla tekniikalla. Omia kuviaan voi esitellä tehokkaasti tietokoneella koostettavan diaesityksen muodossa. Ja mikä parasta, diaesityksen koostaminen onnistuu todella helposti.

Käyttämällä Icecream Slideshow Maker Pro -ohjelmaa voit liittää diaesitykseesi erilaisia tehosteita, ääntä, tekstiä ja näyttäviä siirtymiä. Slideshow Maker Pro on maksullinen ohjelma, mutta saat sen käyttöösi maksutta, kun aktivoit ohjelman ennen elokuuta.

Kuvaesityksen voi tallentaa yleisessä mp4-videotiedostomuodossa, jota voi toistaa myös tv-ruudulla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".