Turhautunut tunne voi olla tuttu omasta lapsuudesta tai sitten lapset tai lapsenlapset ovat törmänneet samaan pulmaan: Lego-palikoista olisi juuri valmistunut mestariteos, mutta ratkaisevat palat olivatkin hukassa. Pikkuveli oli ehtinyt pihistää ne, tai ne olivat pölynimurin pussissa.

Kuka tahansa ärtyy, jos palikoiden puute estää oman luovuuden valjastamisen, mutta siihen on nyt saatu ratkaisu. Studio 2.0 -ohjelmaa käyttäessä palikat eivät ole koskaan hukassa, sillä Lego-rakennelma tehdään tietokoneella, eikä fyysisiä palikoita tarvita ollenkaan.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä palikoilla leikkijöiden ja itse Lego-yhtiön kanssa, eivätkä sen mahdollisuudet rajoitu vain yhden Lego-hahmon suunnitteluun tai valtavien rakennelmien kokoamiseen virtuaalisesti. Voit laatia omien luomusten rakentamiseen vaiheittaiset ohjeet ja tilata sitten ohjelmalla fyysisiä palikoita niin, että tuoreen digitaalisen mestariteoksen voi toteuttaa myös fyysisenä rakennelmana.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".