Tämä tietoturvaohjelma antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Anti-Malwarea on helppo käyttää. Ohjelma tutkii yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat.

HUOM! Ohjelma on päivittynyt versioon 3.0. Ohjelmaa voi edelleen käyttää ilmaiseksi 14 päivän kokeiluakson jälkeen, mutta ilmaisversio ei toimi taustaohjelmana kuten maksullinen versio. Ilmaisversio pitää käynnistää tarkistusta ja puhdistusta varten erikseen. Käytönaikaisen valvonnan sisältävän Premium-version vuositilaus maksaa 40 euroa.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.