Memento Database on oivallinen työkalu harrastekeräilijän järjestelytarpeisiin. Ohjelmalla saa tehtyä helposti ja nopeasti tietokannan kaikesta siitä, mitä oma kokoelma sisältää – ja tietokannan kenttiä voi muokata niin, että ne sopivat juuri oman kokoelman esineisiin. Laadittuun arkistoluetteloon voi toki lisätä myöhemmin nimikkeitä, ja Memento Database osaa myös hakea netistä automaattisesti tietoa tai kuvia omaan luetteloon.

Ensimmäisellä käynnistyskerralla Memento Database pyytää luomaan käyttäjätilin. Käyttäjätili on ilmainen ja palveluun voi kirjautua myös Google-tilin avulla. Katso tarkemmat ohjeet lehdestä tai oheisesta pdf-artikkelista.

Mementon Databasen ilmaisessa työpöytäversiossa voi perustaa kolme kirjastoa eli tietyn aihealueen kokoelmaa, ja kirjastoille on pilvitilaa 50 megatavua, joten kovin laaja kokoelma ei ilmaiseen tilaan mahdu. Tietueiden määrää ei yhdessä kirjastossa ole kuitenkaan rajattu. Maksullisten versioiden hinnat alkavat kolmen dollarin kuukausimaksusta. Maksuttomassa mobiiliversiossa voi valita kirjastot tallennettavaksi paikallisesti, jolloin lukumäärää ei ole rajattu.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".