Word-asiakirjoja on helppo muokata, mutta kaikki eivät voi avata niitä, ellei heillä ole Office-pakettia asennettuna tietokoneelle. PDF-tiedostojen avaaminen on sen sijaan helppoa kaikille vastaanottajille, mutta niiden muokkaaminen puolestaan ei ole.

Ascomp PDF Conversa -ohjelman avulla Word-asiakirjat on helppo muuntaa PDF-tiedostoiksi, ja PDF-tiedostot puolestaan Word-asiakirjoiksi.

Ohjelma maksaa tavallisesti 20 euroa, mutta KotiMikro-lehden tilaajana saat ohjelman täyden version käyttöösi, jos rekisteröit sen alla näytetyllä tavalla.

Lisätietoja ohjelmasta on saatavilla valmistajan sivustolta. Ascomp PDF Conversa on englanninkielinen, mutta ohjelma edellyttää vain yhden painikkeen napsauttamista muunnettavan asiakirjatyypin kohdalla, joten sen käyttö on erittäin helppoa.

Näin saat ohjelman täyden version

Saat käyttöösi normaalisti 20 euroa maksavan Ascomp PDF Conversan täyden version, kun suoritat rekisteröitymisen tässä kuvatulla tavalla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".