Pääset nauttimaan 3D Pinball -flipperipelin tutuista äänitehosteista lataamalla ohjelman KotiMikron Etunurkasta. Pasianssi, Miinaharava ja Hertta löytyvät puolestaan erinimisinä versioina Windows-kaupasta.

Hertta-pasianssin korvaajaksi on valittu Hearts Deluxe. Pasianssia ei enää ole saatavilla yksittäisenä pelinä, mutta Klondike-nimellä tunnettu perinteinen versio kuuluu Microsoft Solitaire Collection -pelipakettiin. Voit asentaa paketin tietokoneellesi Windows-kaupasta. Klassisen Miinaharava on Windows-kaupassa nimellä Microsoft Minesweeper.

Kaikki pelit ovat ilmaisia.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".