Helppokäyttöinen skannerisovellus, Microsoftin Office Lens, toimii erinomaisesti yhteen Microsoftin muiden sovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Sovelluksen avulla voi skannata nopeasti kuvan mistä tahansa paperiasiakirjasta. Skannatut sivut voidaan tallentaa kuva- tai pdf-tiedostoina. Tiedostot voi tallentaa pilvipalveluun kirjautumalla sovellukseen Microsoft-tilillä. Microsoft-tili ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä skannatut kuvat voi myös tallentaa laitteeseen.

Asiakirjojen skannaaminen sujuu vaivattomasti. Kun sovellus avataan, puhelimen näytölle tulee kameranäkymä, jonka avulla napataan kuva skannattavasta asiakirjasta. Sovellus rajaa kuvan automaattisesti, vaikka kamera olisi vinossa asennossa skannattavaan paperiin nähden.

Laukaisimen painalluksen jälkeen sovellus näyttää kuvasta esikatselunäkymän, jossa rajausta voi vielä tarvittaessa korjailla. Valmis tiedosto tallennetaan puhelimeen tai suoraan Microsoftin Onedrive-palveluun. Tiedoston jakaminen onnistuu helposti myös sähköpostiliitteenä tai muiden pilvipalveluiden kautta.

Ilmainen Office Lens -sovellus on saatavilla Android-, iOS- ja Windows-laitteille.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".