Säätilan muutoksen näkee tunti tunnilta, kun sovelluksessa pyyhkäisee vasemmalle.

Graafinen esitys näyttää muutokset esimerkiksi pilvipeitteen paksuudessa ja siinä, miten korkealla aurinko on taivaalla kullakin hetkellä. Sovellus kertoo tunti tunnilta lämpötilan, tuulen voimakkuuden ja suunnan sekä sen, kuinka kylmältä tai lämpimältä ilma tuntuu.

Sovelluksesta voi valita myös perinteisemmän näkymän lähipäivien sääennusteesta. Ennusteen perusteella voi suunnitella seuraavan viikon aktiviteetteja ja varautua villasukilla tai shortseilla viikonlopun mökkireissua varten.

Kertoo sään kaikkialla

Sovelluksella voi valita oman paikkakuntansa sääennusteen lisäksi myös muita paikkakuntia niin kotimaasta kuin ulkomailta, mikä on mukavaa esimerkiksi tulevaa lomamatkaa ajatellen.

YR-sääennusteen toimittaa Norjan meteorologian laitos. Ennusteita on saatavana lähes neljältä miljoonalta paikkakunnalta 240 maasta.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.