Tämän tähtiohjelman avulla voit ihailla ikkunastasi näkyvää yötaivasta, lähteä löytöretkelle omaan aurinkokuntaamme tai Linnunradan tuolle puolen. Matkan varrella saat runsaasti tietoa eri planeetoista, tähdistä ja tähtikuvioista. Ohjelman sisältämillä työkaluilla on helppo löytää tähtikuviot, ja ohjelma näyttää havainnollisella tavalla, mihin tähtikuvioiden nimet perustuvat.

Ohjelma sisältää runsaasti ominaisuuksia, joista on iloa myös tähdistä jo paljon tietäville harrastajille, jotka haluavat suunnata kaukoputken kohti taivasta ja tarkastella tähtiä ja planeettoja reaaliajassa.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.