Kadotitko puhelimesi? Jäikö se kenties töihin tai bussiin? Vai onko se varastettu? Asenna TrackView tietokoneeseen ja puhelimeen, niin voit jäljittää kadonnutta puhelinta tietokoneen avulla.

Trackview-ohjelmalla voi etsiä kadonnutta laitetta eri tavoilla: Ohjelmalla voi pyytää puhelimen soittamaan hälytysääntä, jos sen uskotaan olevan aivan lähellä. Ellei äänimerkki paljasta sijaintia, niin puhelinta tai kannettavaa voi jäljittää gps-paikannuksella tai sen videokuvaa voi katsella suorana lähetyksenä, jolloin voi helpommin selvitä, missä laite on.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.