Windows voi mennä niin sekaisin, ettei tietokonetta saa kuntoon muuten kuin asentamalla kaiken uudelleen. Se on työläs urakka, mutta helpommallakin voi selvitä.

Kiintolevystä luodun image- eli näköistiedoston avulla tietokoneen voi helposti palauttaa tilaan, jossa se oli näköistiedostoa luotaessa.

Aomein ohjelmalla voi luoda näköistiedoston järjestelmälevystä ja myös muista asemista ja tallentaa näköistiedoston ulkoiselle kiintolevylle, jolta näköistiedoston voi palauttaa. Näköistiedosto on täydellinen kopio asemasta, joten tiedostolla saa kaiken takaisin ilman mitään erillisiä asennuksia.

Näköistiedoston palautusta varten tarvitaan muistitikku, jolta tietokone käynnistetään. Alla näytettään, kuinka näköistiedosto luodaan ja kuinka muistitikusta tehdään Aomein ohjelmalla varustettu käynnistystikku.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".