EaseUS Todo Backup Homen avulla voit varmuuskopioida koko kiintolevyn tai yksittäisiä osiointeja. Ohjelma voi myös huolehtia tiedostojen kopioinnista, jolloin varmuuskopiota laajennetaan jatkuvasti uusilla tiedostoilla.

Toisin kuin Etunurkasta löytyvällä ilmaisella Todo Backup -versiolla, tällä Home-versiolla voi myös kloonata levyn tai osioinnit uudelle kiintolevylle tai SSD-levylle, joten voit päivittää levyn asentamatta Windowsia uudelleen. Voit myös kloonata Windows-järjestelmän levyltä toiselle – ja esimerkiksi siirtää käyttöjärjestelmän toiselle tietokoneelle.

EaseUS Todo Backup Home maksaa tilattuna reilut 14 euroa vuodessa, mutta nyt voit käyttää sitä ilmaiseksi puolen vuoden ajan ja katsoa, sopiiko se sinulle. Jos et halua maksaa ohjelmasta kuuden kuukauden kuluttua, voit jatkaa ilmaisen version käyttöä, jossa on vähemmän toimintoja.

HUOMAA: Sinun on ladattava ja rekisteröitävä EaseUS Todo Backup Home viimeistään 1. toukokuuta 2022, jotta voit hyödyntää tarjouksen. Sen jälkeen voit käyttää ohjelmaa ilmaiseksi kuuden kuukauden ajan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".