Uusia palveluita on syntynyt sitä mukaa kuin tietokoneiden ja puhelimien nettiyhteyksien nopeudet ovat kasvaneet. Nettiin on perustettu erilaisia verkkovarastoja, joista voi ostaa tilaa tärkeille tiedostoilleen. Useimmat online- tallennuspalvelut tarjoavat myös jonkin verran maksutonta tallennustilaa, jolloin palvelun toimintoja voi kokeilla ensin ja päättää myöhemmin, onko maksulliselle lisätilalle tarvetta. Maksuton verkkotallennustila, joka on yleensä 5-15 gigatavun luokkaa, on hyvä vaihtoehto usb-muistille. Maksuttomaan tallennustilaan voi siirtää esimerkiksi matkalippujen ja passin kopiot, jolloin ne ovat reissussa aina käden ulottuvilla.

Jos verkossa olevaan tallennuspalveluun haluaa varmuuskopioida koko tietokoneen sisällön tai kaikki tietokoneella olevat valokuvat, ei maksuton tallennustila enää välttämättä riitä. Verkkotallennuspalveluiden hinnat ovat tulleet kuitenkin alaspäin ja esimerkiksi 100 gigatavun varmistustilan saa jo kahdella eurolla kuussa. Edes erittäin suuri tilantarve ei tule kovin kalliiksi. Esimerkiksi Microsoftin OneDrive-palvelu tarjoaa 10 euron kuukausihintaan pakettia, joka sisältää Office 365:n ja kuusi teratavua tallennustilaa.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".