Ammattitasoiset videoiden editointiohjelmat ovat laadukkaita ja sisältävät paljon hyödyllisiä toimintoja, mutta maksavat paljon. Lightworks on hyvä ja ilmainen vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa tehdä kotivideoistaan entistä näyttävämpiä.

Videon tekeminen on mukava prosessi. Jo pelkästään kuvaaminen on hauskaa, mutta myös materiaalin muokkaaminen jälkeenpäin tietokoneella on innostavaa. Edellyttäen tietysti, että käytössä on pätevä editointiohjelma, sillä tarjolla on myös vähemmän hyviä vaihtoehtoja.

Videoiden editointi voi olla kallis harrastus. Parhaat ohjelmat tarjoavat paljon ominaisuuksia mutta myös maksavat paljon.

Lightworks on siitä harvinainen ilmainen videoeditori, että siinä on monia samoja muokkaustoimintoja kuin kalliissa kaupallisissa ohjelmissa. Lightworksilla ei luonnollisestikaan voi tehdä yhtä paljon kuin editoreiden raskassarjalaisilla, mutta siinä on enemmän toimintoja kuin useimmissa muissa ilmaisohjelmissa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".