Windows 10:n käyttäjä ei voi juurikaan vaikuttaa siihen, milloin kone päivitetään ja halutaanko päivityksiä ylipäätään tehdä.

Edellisissä Windows-versioissa se oli vielä mahdollista. Nyt päivityksiä ei voi estää kokonaan, vaikka koneella tehtäisiin jotain tärkeää.

Ärsyttävään tilanteeseen on onneksi nyt ratkaisu: Win Update Stop -ohjelmalla voi poistaa automaattiset päivitykset käytöstä – ja sallia ne taas yhdellä napsautuksella, kun konetta ei tarvita muuhun.

Päivitykset on kuitenkin syytä tehdä, koska päivitykset korjaavat järjestelmän virheitä ja paikkaavat tietoturva-aukkoja.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.