Monet Windows-käyttäjät pärjäävät hyvin jokapäiväisissä askareissaan käyttämättä koskaan kakkospainikkeella avautuvaa aloituspainikkeen kohdevalikkoa.

Kohdevalikosta on kuitenkin hyötyä, sillä se tarjoaa oikotien keskeisiin toimintoihin, joiden etsimiseen esimerkiksi Windowsin asetuksista tuhraantuu aikaa.

Kakkospainikkeen avaama kohdevalikko on oikotie tärkeimpiin asetuksiin sekä järjestelmän omiin kansioihin. Pääset kohdevalikosta esimerkiksi Tehtävienhallintaan, jolla voi tarkistaa kaikki käytössä olevat ohjelmat sekä prosessit.

Win+X Menu Editor -ohjelma auttaa sinua valitsemaan haluamasi toiminnot kohdevalikkoon.

Voit lisätä ja poistaa valikkokohtia sekä muokata niitä haluamaasi järjestykseen. Omat muokkaukset voi aina perua myöhemmin, jos haluat palauttaa kohdevalikon alkuperäiseen asuunsa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".